2011. december 23., péntek

Karácsonyi Ajándék: Ingyenes Telefonhívások - Viber

KIKÜSZÖBÖLHETJÜK A TELEFON ADÓT (MOBIL ADÓT)!!! Egy régebbi bejegyzés, ami most még aktuálisabb!!!
 ---
Lassan a nyakunkon a karácsony, ezért úgy gondoltam megosztok veletek néhány gondolatot egy ügyes kis programról.

A Viber egy ingyen letölthető alkalmazás, mely segítségével INGYENES TELEFONHÍVÁSOKAT, szöveges üzeneteket és képküldést intézhetünk családunk, barátaink, ismerőseink, ügyfeleink felé. Természetesen csak azok felé, akik telepítették készülékükre a Vibert. Ez idáig két platformra készült: iPhone és Android. Hamarosan elérhető lesz BlackBerry-re is.

Úgy gondolom, hogy elég sok telefont lefednek a fent említett márkák. Emiatt nagy léptékekkel bővül a Viber felhasználók köre. Mert ugye az emberek többsége NEM AKARNA EZREKET fizetni a T-Mobile-nak, Vodafonnak, Telenornak és nem említem a külföldi szolgáltatókat. Itt az ingyenes telefonálás ideje!

Nagyon jó hangminősége van, az ingyenes telefonhívások áldásos előnyét akkor is élvezhetjük, mikor mobilneten lógunk valahol a szabadban. /persze működik Wi-Fi-n is ;) /


Telefonunk címjegyzékében szereplő emberkéket (akik telepítették a Vibert) összegyűjti, majd a saját címjegyzékében megjeleníti Őket, ahonnan könnyen tárcsázhatunk. (Vagy akár normál pénzes hívást is kezdeményezhetünk.)
---
KIKÜSZÖBÖLHETJÜK A TELEFON ADÓT (MOBIL ADÓT)!!! Vagy ha úgy tetszik a TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSI ADÓ-t kerülhetjük meg!
---
MINEK FIZETNÉNK a mobilszolgáltatóknak vagyonokat, ha lehetőségünk van ingyenes telefonhívások vagy ingyenes „SMS”-ek küldésére???
Van jobb ötletetek? Írjatok commentet.

Rakjátok a Fa alá!

Boldog Karácsonyt! :)















1 megjegyzés:

Ide írd a kérdésedet vagy véleményedet.